Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: Een sterke onderneming door betere slaap

Mark Schadenberg, Slaapexpert, auteur en erfelijk familie trauma coach

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

Een goede nachtrust heeft invloed op jouw productiviteit en dus op het resultaat van jouw onderneming. Maar beter slapen gaat niet zo 123 beter, daarom hebben wij Nederlands en Belgisch bekendste slaapexpert Mark Schadenberg gevraagd een webinar te geven over hoe jij je slaap kan verbeteren. Mark is slaapexpert, auteur, oud-militair en erfelijk familie trauma coach en geeft een praktisch en inspirerend webinar ‘Een sterke onderneming door betere slaap’.

  • Tips en trics om je slaap mee te verbeteren;   
  • Welke trauma’s jou mogelijk wakker houden; 
  • Hoe jij de kwaliteit van je slaap en daarmee je onderneming kan verbeteren.

Hulp nodig? Neem contact op met Mark Schadenberg via LinkedIn of via zijn website.

Ontmoet de ondernemer

Mark Schadenberg
Slaapexpert, auteur en erfelijk familie trauma coach

(Erfelijke) Familietrauma coach, slaapcoach, auteur, oud-beroepsmilitair, sportfanaat, maar bovenal levensgenieter. Met mijn (mensen)kennis en ervaringen, inspireer, motiveer en begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en met belangrijke levensvragen. Op zoek naar de connectie met het innerlijke kind, voor het leiden van een bewuster en gelukkiger leven.

Na meerdere missies als beroepsmilitair te hebben meegemaakt ervaarde ik veel innerlijke onrust en onderdrukte angsten. Mijn lichte vorm van PTSS veroorzaakte slaapproblemen, welke op hun beurt weer problemen opleverden in mijn dagelijkse leven. Ik ging mij verdiepen in spirituele vraagstukken en ontdekte de sleutel tot die innerlijke rust waar ik zo naar op zoek was. Deze ervaring heeft mij motivatie gegeven om anderen te begeleiden bij deze reis. Door het delen van mijn eigen verhaal, het luisteren naar anderen en het lezen van vele boeken, blijf ik mijzelf ontwikkelen om zo de mensen om mij heen nog beter te kunnen helpen.

ONZE PARTNERS