Webinar: Meer resultaat door beter slapen

Irma Leijten, Trainer / Coach / Spreker / Auteur. Gespecialiseerd in slaap, stress en persoonlijke groei

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

Je kunt al het talent van de wereld hebben, maar zonder energie wordt jouw talent niet volledig benut. Goed slapen zorgt voor energie! Wat betekent meer energie voor jouw business? Haal je meer klanten binnen, gaat jouw productiviteit door het dak of word je simpelweg een leuker persoon? 

Slaapexpert Irma Leijten leert wat je kan doen om beter te slapen in het webinar ‘Meer resultaat door beter slapen’.

Na dit webinar heb jij:

 • Het belang van slaap voor jou onderzocht;
 • Praktische oefeningen om jouw slaap te verbeteren;
 • Tools geleerd om betere resultaten te behalen door slaap.

Ontmoet de ondernemer

Irma Leijten
Trainer / Coach / Spreker / Auteur. Gespecialiseerd in slaap, stress en persoonlijke groei

Je energiek voelen maakt dat je je talenten en vaardigheden volop in kunt zetten. Dat je kunt brengen wat je wil brengen en je leven voluit leeft. Stress en slaapproblemen zijn belangrijke verstoorders. Niets is mooier voor mij dan samen met mensen hun persoonlijke of zakelijke kernprobleem te achterhalen, energielekken te stoppen en energiegevers te versterken. Dat betekent vaak bewust keuzes maken en gedrag veranderen om vooruit te kunnen.

Ik werk veel met ACT (Acceptance & Commitment Therapie) omdat dat zoveel ingangen en praktische tools biedt, positief en realistisch insteekt en uitgaat van gelijkwaardigheid. Het is een methode die aansluit bij waar ik in geloof; je wil een waardevol leven leiden en effectief omgaan met tegenslagen en problemen, want die kun je niet vermijden. Ik ben aangesloten bij NOBCO, Nederlandse Orde van Beroepscoaches, en bij sprekersplatform Zijspreekt.

Probeer nu gratis!

Meld je gratis aan en kijk alle webinars terug. Voor 20 euro per jaar krijg je ook toegang tot alle videotrainingen en collectiviteitskortingen voor verzekeringen voor ondernemers. Al meer dan 15.000 ondernemers gingen je voor!

GRATIS

EN NERGENS AAN VAST

 • Direct toegang tot alle webinars

 • Toegang tot alle videotrainingen

 • Toegang tot (live) ondernemer events

PLUS

20 EURO PER JAAR!

 • Direct toegang tot alle webinars

 • Toegang tot alle videotrainingen

 • Toegang tot (live) ondernemer events

PREMIUM

149 EURO PER JAAR!

 • Direct toegang tot alle webinars

 • Toegang tot alle videotrainingen

 • Toegang tot (live) ondernemer events

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”.

Joelle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting”.

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

Complimenten aan het team. Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in actie .. daar gaat het om!

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS