Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: Meer resultaat door beter slapen

Irma Leijten, Trainer / Coach / Spreker / Auteur. Gespecialiseerd in slaap, stress en persoonlijke groei

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

Je kunt al het talent van de wereld hebben, maar zonder energie wordt jouw talent niet volledig benut. Goed slapen zorgt voor energie! Wat betekent meer energie voor jouw business? Haal je meer klanten binnen, gaat jouw productiviteit door het dak of word je simpelweg een leuker persoon? 

Slaapexpert Irma Leijten leert wat je kan doen om beter te slapen in het webinar ‘Meer resultaat door beter slapen’.

Na dit webinar heb jij:

  • Het belang van slaap voor jou onderzocht;
  • Praktische oefeningen om jouw slaap te verbeteren;
  • Tools geleerd om betere resultaten te behalen door slaap.

Ontmoet de ondernemer

Irma Leijten
Trainer / Coach / Spreker / Auteur. Gespecialiseerd in slaap, stress en persoonlijke groei

Je energiek voelen maakt dat je je talenten en vaardigheden volop in kunt zetten. Dat je kunt brengen wat je wil brengen en je leven voluit leeft. Stress en slaapproblemen zijn belangrijke verstoorders. Niets is mooier voor mij dan samen met mensen hun persoonlijke of zakelijke kernprobleem te achterhalen, energielekken te stoppen en energiegevers te versterken. Dat betekent vaak bewust keuzes maken en gedrag veranderen om vooruit te kunnen.

Ik werk veel met ACT (Acceptance & Commitment Therapie) omdat dat zoveel ingangen en praktische tools biedt, positief en realistisch insteekt en uitgaat van gelijkwaardigheid. Het is een methode die aansluit bij waar ik in geloof; je wil een waardevol leven leiden en effectief omgaan met tegenslagen en problemen, want die kun je niet vermijden. Ik ben aangesloten bij NOBCO, Nederlandse Orde van Beroepscoaches, en bij sprekersplatform Zijspreekt.

ONZE PARTNERS