Webinar: De 7 stappen naar vitaal ondernemerschap

Wout Plevier, Directeur Innerspective – Experts leiderschap, talent en verandering, Mentor Ceo’s, Human Resource Development

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

In dit webinar vertelt vitaliteit-expert Wout Plevier je enorm veel over vitaliteit als ondernemer. Vitaal ondernemen gaat hand in hand met het idee van duurzame inzetbaarheid. De betekenis van duurzame inzetbaarheid is simpel: zo lang mogelijk gezond blijven doorwerken. Gezond doorwerken gaat niet alleen over dat je fysiek gezond bent, maar ook over je mentale gezondheid en zelfs je mate van bevlogenheid in je werk. Want als je je werk niet leuk vindt, wordt het een lange rit tot je met pensioen mag.

Na deze webinar weet jij:

  • Snap je welke 7 stappen naar vitaliteit leiden;
  • Weet jij hoe je ervoor staat qua vitaliteit;
  • Begrijp je hoe je vanuit rust vitaliteit creëert;
  • Zet je 1 van de 5 tijd routines in, die top werken;
  • Ontdek je hoe je jouw talent ontdekt en activeert;
  • Begrijp je dat het startpunt 100% zelfinzicht is.

Ontmoet de ondernemer

Wout Plevier
Directeur Innerspective – Experts leiderschap, talent en verandering, Mentor Ceo’s, Human Resource Development

Wout Plevier leert ambitieuze professionals en teams, hoe ze in deze druk-volle tijd, talenten 100% kunnen benutten en hoe men effectief kan samenwerken, om doelstellingen ècht te realiseren. Al meer dan 21 jaar adviseert Wout organisaties, hoe ze meer uit de talenten van hun professionals & teams kunnen halen.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS