Boostz. Hét online trainingsplatform voor en door ondernemers om te groeien!

Ondernemen is leuk!

Dat motto hanteren Boostz-oprichters Adriaan van Loon en Annette Wassenaar al vanaf het prille begin. Natuurlijk, ondernemen is nog heel veel meer, maar het begint bij fun en plezier! Ergens helemaal voor willen gaan. Samen werken aan iets tofs.

Maar Boostz is natuurlijk niet alleen opgericht omdat ondernemen leuk is. Ondernemen is ook: groei, vooruitgang, ontwikkeling, tegenslag overwinnen, nieuwe dingen bedenken. Ondernemers staan nooit stil. Ondernemingen staan nooit stil. De wereld staat nooit stil. Ondernemers willen (of eigenlijk: moeten) zich blijven ontwikkelen. Nog succesvoller worden. Want ook je bedrijf blijft zich ontwikkelen.

Ondernemers helpen elkaar ontwikkelen

Maar wat is Boostz dan? Simpel. Boostz helpt ondernemers om te groeien als mens en als ondernemer. Door als ondernemer aandacht te hebben voor je eigen ontwikkeling, help je ook je bedrijf vooruit. En niet alleen je bedrijf. Ook Nederland. MKB’ers en ondernemers zijn de motor van de Nederlandse economie. En dat moet zo blijven! Met als belangrijkste doel: een succesvollere onderneming en ondernemersplezier stimuleren. Inderdaad, fun dus! En dat doet Boostz op meerdere vlakken..

Zonder te veel blabla en gedoe

We geven vooral online trainingen. Voor en door ondernemers. Dat laatste is essentieel in onze ogen. Alleen ondernemers weten hoe ondernemers denken. En waar ze behoefte aan hebben. Een écht ondernemersplatform dus. Met naast trainingen ook tips, tricks en inspiratie. Alles om jou als ondernemer een stap verder te brengen. Met het belangrijkste doel: groeien als ondernemer. Dat doen we vol enthousiasme, samen met ondernemers en samen met het hele Boostz-team. Zonder al te veel blabla en gedoe. Want het gaat ons vooral om de ondernemers. Dat zij succesvol zijn en plezier hebben in wat ze doen. Dan zijn zij gelukkig. En wij ook.

ONZE PARTNERS