Webinar: 9 tips voor een effectieve (thuiswerk) dag!

Patrick Stastra, Productiviteitspecialist, Spreker, slimmer werken, slimmer samenwerken, slimmer communiceren, slimmer leren

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

Voor ondernemers die normaal gesproken veel buiten de deur werken vraagt de gedwongen thuiswerkmodus om een andere inrichting tussen werk en privé. Patrick Stastra is expert op het gebied van timemanagement en voorziet je graag van handige inzichten en tips om je effectiviteit te verhogen. Zo kun je je leven efficiënter indelen en daarmee rust winnen, uitstelgedrag verminderen en tijd besparen.

Na deze webinar weet jij:

  • Inzien dat jouw productiviteit nog veel hoger kan;
  • De juiste focus te krijgen en te houden;
  • Jouw omgeving slimmer en effectiever te laten werken;
  • Meer vrije tijd over te houden.

Ontmoet de ondernemer

Patrick Stastra
Productiviteitspecialist, Spreker, slimmer werken, slimmer samenwerken, slimmer communiceren, slimmer leren

Patrick Stastra is afgestudeerd econoom (cum laude), voormalig bezoeker van de Carrièrebeurs, voormalig HR-consultant bij HayGroup en al enkele jaren slimmerwerkenspecialist binnen {patrick werkt slimmer}. Hij leert werknemers, ondernemers & studenten op een vernieuwende manier werken & studeren waarbij focus, rust & technologie de sleutelwoorden zijn.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS