Webinar: Sta in je kracht

Tessa Berkelmans, Performance Coach, Performer Artist

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

Leef jij vanuit je volle potentie? En wat is jouw unieke kracht? Wanneer je daaruit leeft en werkt trek je voorspoed aan. 

Tessa Berkelmans leert je in de workshop ”Sta in je kracht” allerlei oefeningen en tips over hoe jij als ondernemer rust vindt in drukke tijden. Ze leert je juist naar binnen te kijken en jouw “veilige haven” te ontdekken. Tessa spoort je aan tot het doen van nieuwe ontdekkingen en inzichten die jij vervolgens kunt gebruiken om verder te komen in jouw ondernemerschap.

Na deze webinar:

  • Sta jij in je kracht;
  • Weet jij wat jouw intrinsieke drijfveren zijn;
  • Weet jij je hoofd rustig te houden op drukke momenten.

Ontmoet de ondernemer

Tessa Berkelmans
Performance Coach, Performer Artist

Tessa is een musical en theater artiest, performance coach en oprichter van PerformanceMagic. De onderneemster woont in Londen. Tessa’s toegewijde manier van leven vanuit het hart, is wat ze deelt en ze begeleidt mensen om hetzelfde te doen, zodat ze volledig aanwezig kunnen zijn en PerformanceMagic kunnen ervaren. Tessa’s achtergrond is een opleiding als logopediste aan Fontys Paramedical University of Applied Science in Eindhoven, waarna ze zich specialiseerde in zang en ze studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium van Schotland in Glasgow in Musical Theatre Performance.

Naast deze opleidingen heeft Tessa cursussen, mentorschappen en leerervaringen opgedaan op het gebied van bewustzijn, mindfulness en spiritualiteit. Vorig jaar bracht Tessa haar single ‘Guts’ uit op Spotify en iTunes en werkte ze als leadzangeres voor Viking Cruises waar ze haar eigen soloshow ‘Journey to the Heart’ opvoerde. Naast optredens biedt Tessa coaching, behandelingen en workshops aan om jouw PerformanceMagic te delen.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS