Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: Sta in je kracht

Tessa Berkelmans, Performance Coach, Performer Artist

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

Leef jij vanuit je volle potentie? En wat is jouw unieke kracht? Wanneer je daaruit leeft en werkt trek je voorspoed aan. 

Tessa Berkelmans leert je in de workshop ”Sta in je kracht” allerlei oefeningen en tips over hoe jij als ondernemer rust vindt in drukke tijden. Ze leert je juist naar binnen te kijken en jouw “veilige haven” te ontdekken. Tessa spoort je aan tot het doen van nieuwe ontdekkingen en inzichten die jij vervolgens kunt gebruiken om verder te komen in jouw ondernemerschap.

Na deze webinar:

  • Sta jij in je kracht;
  • Weet jij wat jouw intrinsieke drijfveren zijn;
  • Weet jij je hoofd rustig te houden op drukke momenten.

Ontmoet de ondernemer

Tessa Berkelmans
Performance Coach, Performer Artist

Tessa is een musical en theater artiest, performance coach en oprichter van PerformanceMagic. De onderneemster woont in Londen. Tessa’s toegewijde manier van leven vanuit het hart, is wat ze deelt en ze begeleidt mensen om hetzelfde te doen, zodat ze volledig aanwezig kunnen zijn en PerformanceMagic kunnen ervaren. Tessa’s achtergrond is een opleiding als logopediste aan Fontys Paramedical University of Applied Science in Eindhoven, waarna ze zich specialiseerde in zang en ze studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium van Schotland in Glasgow in Musical Theatre Performance.

Naast deze opleidingen heeft Tessa cursussen, mentorschappen en leerervaringen opgedaan op het gebied van bewustzijn, mindfulness en spiritualiteit. Vorig jaar bracht Tessa haar single ‘Guts’ uit op Spotify en iTunes en werkte ze als leadzangeres voor Viking Cruises waar ze haar eigen soloshow ‘Journey to the Heart’ opvoerde. Naast optredens biedt Tessa coaching, behandelingen en workshops aan om jouw PerformanceMagic te delen.

ONZE PARTNERS