Bereik en bind 15.000+ klanten met Boostz

Bekijk hieronder hoe partners Boostz inzetten om:

– NPS te verhogen

– Klantretentie te maximaliseren

– Positionering te versterken

– Als acquisitiemiddel onder ondernemers

ONZE PARTNERS

Yezzer- verzekeren voor ondernemers verbeteren

Bij Yezzer zetten we slimme technologie in om verzekeren voor ondernemers veel goedkoper, maar vooral ook moeiteloos en minder stoffig te maken. Wij snappen wat ondernemers willen.

Elke klant van Yezzer krijgt een premium abonnement bij Boostz waardoor hij/zij zich m.b.v. alle trainingen en content van Boostz blijvend kan ontwikkelen.

Klantretentie maximaliseren voor a.s.r. Verzekeringen

Als ondernemersverzekeraar biedt a.s.r. haar klanten ondersteuning bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en inkomensverlies.
a.s.r. zet Boostz in om klanten te voorzien van extra’s zoals:

  • ondernemers-events
  • webinars van experts
  • op maat gemaakte video- en podcastproducties
  • vergeven van Boostz abonnement

Boostz helpt a.s.r. de NPS score van haar klanten te verhogen en klantretentie te maximaliseren. Door nèt dat beetje extra te bieden aan klanten, wordt de positie als ondernemersverzekeraar versterkt.

Positionering versterken voor Jellow

In 2012 startten Noel & Lars vanuit een zolderkamer in Naarden-Vesting aan een missie; de freelance markt op z’n kop zetten met Jellow.

Jellow is het meest gebruiksvriendelijke on-demand freelance platform van Nederland, België en Ierland. Opgebouwd door bedrijven en freelancers.

In samenwerking met Boostz helpen wij de ondernemers van content te voorzien die ze helpen groeien in hun reis van ondernemerschap.

Oamkb voor een goedlopend en winstgevend bedrijf

Oamkb is een netwerk van administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches die zich richten op het ondersteunen van ondernemers in het MKB.

Ons motto: Bij oamkb zorgen we voor een goedlopend en winstgevend bedrijf voor MKB ondernemers.

In samenwerking met Boostz delen wij onze kennis en helpen we de leden van Boostz vooruit om ook toekomstbestendig te zijn.

Erisietsmisgegaan.nl zorgt dat zzp-ers in de zorg voldoen aan de eisen van de wet Klachten en Kwaliteit in de Zorg (Wkkgz).

Overal waar professionals iedere dag gedreven hun werk uitvoeren kan er iets misgaan. Dat is vervelend. De kunst is om zo snel mogelijk een oplossing te vinden en het vertrouwen wederzijds te herstellen. Erisietsmisgegaan.nl zorgt dat zzp-ers in de zorg voldoen aan de eisen van de wet Klachten en Kwaliteit in de Zorg (Wkkgz).

Maar er is meer en daarom zijn wij voor onze leden samenwerking gestart met Boostz. We vinden het belangrijk dat je als ondernemer: jezelf blijft ontwikkelen en je aandacht hebt voor je werk-privé balans.

Als lid van Erisietsmisgegaan.nl ontvang je een jaar lang het PLUS pakket van Boostz gratis.

Boostz maakt ondernemen leuk en Erisietsmisgegaan zorgt dat je voldoet aan de klachteneisen van de Wkkgz. Dat vinden wij samen belangrijk.