Webinar: Focus en presteren onder druk als ondernemer

Pepijn Lochtenberg, Sport & Prestatiepsycholoog

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

De afgelopen maanden zijn uitdagend geweest voor de ondernemer. De werksituatie is veranderd, de werk/privé balans is verschoven en je focus is misschien wat minder scherp dan normaal. Hoe ga je om met de druk van de huidige situatie en zorg je er voor dat je de aandacht op de juiste dingen blijft richten? Sport- & prestatiepsycholoog Pepijn Lochtenberg deelt in dit webinar zijn beste tips en tricks om als ondernemer scherp te blijven en onder alle omstandigheden zo goed mogelijk te presteren.

Na deze webinar weet jij:

  • Hoe ga je om met de druk van de huidige situatie;
  • Hoe zorg je ervoor dat je je aandacht op de juiste dingen richt;
  • Hoe je onder alle omstandigheden zo goed mogelijk blijft presteren.

Ontmoet de ondernemer

Pepijn Lochtenberg
Sport & Prestatiepsycholoog

Als sport- & prestatiepsycholoog helpt Pepijn jou en jouw team om vaker met volle aandacht te doen wat je echt belangrijk vindt.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS