Cursussen

 • door André Hagelen
  6 Lessenin
  Foto trainer André Hagelen

  Maak je sales 2 tot 5 keer succesvoller! Hoe? Door te focussen op klanten die substantieel bijdragen aan je omzet en winst. André Hagelen leert je hoe jij jouw salesproces kunt optimaliseren.

  Cursusvoorbeeld - (2 lesvoorbeeld)

 • door Nathalie Mangelaars
  15 Lessenin

  In deze training geeft PitchQueen Nathalie Mangelaars binnen 1 minuut tips over zaken waar jij als ondernemer mee te maken krijgt. Van werkstress tot je fuckups delen (ja dat is belangrijk!). Perfect om je werkdag mee te beginnen!

  Cursusvoorbeeld - (2 lesvoorbeeld)

 • door Ondernemers Club

  In deze starterstraining nemen verschillende experts jou in 30 modules mee door de 'achterkant' van jouw bedrijf. Na deze training: Heb jij in 30 modules de zaken 'achter de schermen' volledig geregeld; Heb je een flinke hoeveelheid ondernemerskennis tot je genomen; Kun jij je volledig richten op het succes van jouw product of dienst; Heb jij nieuwe ondernemers-energie verkregen.

  Cursusvoorbeeld - (1 lesvoorbeeld)

 • door Ruben de Vries
  0 Lessenin

  Wanneer een potentiële klant een dienst zoekt die jij aanbiedt, dan zou het fijn zijn dat jij hoog in de resultaten bij Google komt. Dit kun je doen door middel van Search Engine Optimization (SEO), zónder dat het je geld kost. Dit klinkt wellicht heel ingewikkeld, maar er zijn genoeg eenvoudige dingen die jij zelf kunt doen om hoger in de zoekresultaten te komen. Mede-ondernemer Ruben de Vries leert jou wat jij kunt doen. Bekijk dus nu deze webinar zodat je leert hoe jouw website hoog in de zoekresultaten komt en potentiële klanten kan omzetten naar betalende klanten! 

 • door Honore Schreurs
  6 Lessenin

  Ondernemen is een individueel bestaan dus brengen we ondernemers samen en voegen we een bedrijfscoach toe aan de mix. Hoe tof zou het zijn om je financiën goed onder de loep te nemen en nóg beter en winstgevender te gaan ondernemen?

 • door Victor Huiting
  0 Lessenin

  Pak je schop (pen) en emmer (papier) er maar bij, we gaan aan het werk! Want, samen met Victor transformeren we jouw LinkedIn profiel tot een effectieve zichtbaarheid- en leads-genererende machine. Victor Huiting leert je in de workshop ”(Ver)Bouwen op LinkedIn” met allerlei tips over hoe jij als ondernemer zichtbaar wordt op het platform. Tijdens deze workshop leer je stap voor stap hoe je slim je profiel kunt inzetten waardoor je beter wordt gevonden en ‘top of mind’ blijft in jouw doelgroep.

 • door Reijer van Woudenbergh
  0 Lessenin

  Meer dan de helft van de ZZP'ers en MKB'ers in Nederland krijgt te maken met cybercriminaliteit. De gemiddelde schade is 67.000 euro. Waarom zijn ZZP'ers en MKB'ers de nieuwe target bij cybercriminelen? Cyberexpert Reijer van Woudenbergh bespreekt jouw cyberrisico's en hoe je een cyberaanval kunt voorkomen in het webinar 'Cybercriminaliteit bij ZZP en MKB'.

 • door Ton Peters
  6 Lessenin

  In deze training neemt Ton jou mee door je financiële administratie. Na deze training weet jij: Hoe je een verkoopfactuur moet opstellen; Hoe jij je boekhouding regelt; Alles over aftrekposten en inkomstenbelasting; Alles over de BTW-aangifte en de kleine ondernemers regeling; Nieuwe ondernemers-energie verkregen. Verder zit Ton vol met tips & tricks dus bekijk de video en start met de training! 

 • door Jan Blok
  0 Lessenin

  Neuromarketing verhoogt de effectiviteit van je marketing door in te spelen op hoe het brein informatie tot zich neemt. Wanneer je dit weet kun je jouw boodschap erop aanpassen en het gedrag van potentiële klanten ten positieve beïnvloeden. Kijk dit webinar en ontdek hoe je jouw marketingboodschappen optimaliseert.

 • door Danny Mullenders
  0 Lessenin

  We zoomen in op werken op afstand in de huidige tijd, de plussen en minnen ervan voor leidinggevenden, teamleden en HR. We gaan in op de rol van persoonlijkheid van leidinggevende en teamlid bij op aftand werken. We lichten persoonlijkheid toe via het Big 5 model en laten zien dat zicht op elkaars persoonlijkheid – teamlid en leidinggevende – zorgt voor begrip en effectiever samenwerken.