In 5 stappen naar meer omzet

Foto trainer André Hagelen

André Hagelen, Auteur, Spreker, Bedenker van ‘t Sales Playbook

6 Modules

44 min

9.1

1. Welkom bij de salestraining
0:01
2. Stap 1: Sales man of trusted advisor?
0:05
3. Stap 2: Pas op voor ‘code-3’ klanten
0:04
4. Stap 3: Bereid je voor als Obama
0:05
5. Stap 4: Hoe wek je interesse bij een contactpersoon?
0:04
6. Stap 5: Mind blowing sales pitch
0:05

Wat leer je in deze training?

Ben je ZZP’er of een ondernemer tot 10 man in dienst? Maak dan sales 2 tot 5 keer succesvoller! Hoe? Door te focussen op klanten die substantieel bijdragen aan je omzet en winst. Salesgoeroe André Hagelen leert je hoe jij jouw salesproces kunt optimaliseren. Deze training is speciaal voor ZZP’ers en eigenaren van MKB-bedrijven die meer klanten willen zodat ze kunnen opschalen.

Na deze training:

  • Weet je wie jouw ideale klant is en hoe je hem gaat benaderen;
  • Weet je hoe je in gesprek gaat met hen en de bezwaren wegneemt;
  • Weet je hoe je een win-win deal sluit en je omzet daarmee flink verhoogt

Kom in contact met André via:

E: andre@sales-drive.nl
W: www.andrehagelen.nl

Foto trainer André Hagelen

Ontmoet de ondernemer

André Hagelen
Auteur, Spreker, Bedenker van ‘t Sales Playbook

André Hagelen heeft zijn leven als ondernemer gewijd aan sales. Hij is een succesvol ondernemer en werd gekozen tot de beste spreker ooit op het Nationale MKB Congres en kreeg hoge waarderingen van bedrijven als Microsoft, Rabobank, Reed Business en de Erasmus Universiteit.

André’s trainingen zijn boeiend, praktisch en concreet. Geen vage theorieën maar concrete ideeën die je aan het denken zetten. Zijn belangrijkste wapenfeit is het Sales Playbook. Daarmee ontwikkel je het optimale salesproces voor een bedrijf en maak je sales leuker, eenvoudiger en 2-5 keer succesvoller. Vanwege het direct toepasbare karakter van het Sales Playbook, heeft het NIMA dit opgenomen als Masterclass en de Erasmus universiteit heeft het opgenomen in haar collegereeks voor ondernemers.

Daarnaast besteedt Andre veel aandacht aan het thema “Unloc Potential”: hoe benut je de talenten en kwaliteiten van jezelf, je afdeling of het bedrijf als geheel. Daarvoor ontwikkelde hij ‘De zeven basisprincipes voor forse omzetgroei’, die inmiddels duizenden ondernemers hebben geïnspireerd.

WIJ DENKEN DAT JE DEZE TRAININGEN
OOK INTERESSANT ZOU VINDEN

ONZE PARTNERS