Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: 7 tips om rugklachten te verminderen én voorkomen

Maaike Grovenstein, Fysiotherapeut, adviseur, trainer

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

We zitten meer dan ooit, bedankt thuiswerken! Dat betekent ook dat lichamelijke klachten op de loer liggen. Blijf (er) niet (mee) zitten!

Fysio Maaike geeft jou 7 tips hoe je rugklachten kunt verminderen én voorkomen. Nieuwsgierig hoe het koffiezetapparaat je hierbij gaat helpen?

Na deze webinar:

  • Weet jij de perfecte houding voor je rug;
  • Kun jij rugklachten voorkomen;
  • Weet jij wat je moet doen als je rugklachten krijgt.

Ontmoet de ondernemer

Maaike Grovenstein
Fysiotherapeut, adviseur, trainer

Hoog ziekteverzuim? Veel (uitstralende) rugklachten? | Ik help particulieren en bedrijven om werknemers fit en vitaal aan het werk te houden door middel van mijn Fysiotherapie en mijn Online Programma tegen uitstralende Rugklachten.
Hierin krijg jij, jouw bedrijf en de werknemers toegang tot mijn Online Community met daarin hapklare blokjes met oefeningen, tips, tools en adviezen tegen (uitstralende) Rugklachten. Daarnaast ben ik hands-on beschikbaar in het bedrijf.

Mijn eigen bedrijf: Fysiotherapie Beweeg en Ontspan / Fysio Maaike, waarbij ik sinds september 2016 mensen fysiotherapeutisch help, klachten te verlichten en op te lossen.
Maar dat doe ik niet als enige, ik vlog ook twee wekelijks op mijn YouTube kanaal “Fysio Maaike” met meer dan 1.000 abonnees.
Naast mijn praktijk in Zoetermeer, heb ik een Online Community waarin in mensen door heel Nederland online help, met mijn unieke kant-en-klare programma’s tegen (o.a.) uitstralende Rugklachten.
Ik kom op de werkvloer voor hands-on (fysiotherapie) en hands-ff (door middel van mijn online community met rugklachten programma’s).
En ik ben beschikbaar als spreker in commercials of voor live-televisie (zoals RTL 4, RTL Z en Koffietijd).

ONZE PARTNERS