Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: Neem regie over jouw succes

Ilse van der Veen, Bewustzijn coach, trainer, spreker

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

In dit webinar gaat Ilse van der Veen je meer leren over ”Regie over jouw succes” waarin ze diep ingaat op hoe jij als ondernemer hier invloed op uit kunt oefenen. Immers zorg dit ervoor dat je jouw succes goed kan managen.

Je ontdekt in dit webinar alles over de werking van de mind, het ontstaan – en de impact van – jouw mindset en de invloed van factoren als stress, plezier en dankbaarheid. Alles hangt met elkaar samen.

Na deze webinar weet jij:

  • Hoe je de regie over jou succes in handen houdt;
  • Hoe je om kan gaan met succes;
  • Welke (persoonlijke) factoren jouw succes kunnen maken of breken.

Ontmoet de ondernemer

Ilse van der Veen
Bewustzijn coach, trainer, spreker

BewustZijn Coach

Mijn kracht ligt in het vragen stellen, actief luisteren en voelen waar de essentie van de thematiek ligt, zodat je snel inzicht krijgt in wat jou belemmert. Is er sprake van zich herhalende patronen en/of (collectieve) overtuigingen dan transformeren we die op het niveau van het onderbewustzijn, dat voor 95% ons gedrag bepaalt.

Ik heb een holistische aanpak en maak daarbij gebruik van diverse vormen waaronder PSYCH-K®️, Systemisch werken, Byron Katie, Marshall Rosenberg en Eckhart Tolle.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

ONZE PARTNERS