Ondernemerstips van PitchQueen Nathalie Mangelaars

Nathalie Mangelaars, Pitch specialist bij Pitch Queen & Pitch Academy, Expert in influencing behavior

15 Modules

15 min

8.0

1. Contacten warm houden online
0:01
2. Doe iets dat je doodeng vindt
0:01
3. Online netwerken
0:01
4. Maak een plan B
0:01
5. Geen werk
0:01
6. Fuckups delen
0:01
7. Toekomstvisie
0:01
8. Medewerker motiveren
0:01
9. Afscheid personeel
0:10
10. Werving personeel
0:01
11. Ideale klant
0:01
12. Verzuim
0:01
13. Autonome werknemers
0:01
14. Kort verzuim
0:01
15. Werkstress
0:01

Wat leer je in deze training?

Via Boostz helpen ondernemers elkaar om hun succeskans te vergroten. Dit keer met ondernemerstips. Ons doel is om zo veel mogelijk ondernemers een handje te helpen. In deze training bespreekt PitchQueen Nathalie Mangelaars in het kort onderwerpen waar jij als ondernemer mee te maken krijgt of misschien al tegen aan gelopen bent. Super handig dus!

Nathalie geeft je in 1 minuut tips hoe je het beste met alle onderwerpen om kunt gaan, van werkstress tot je fuckups delen (ja dat is belangrijk!). Perfect om je werkdag mee te beginnen!

Na deze training:

  • Zit jij bomvol nieuwe ideeën;
  • Weet jij hoe je om moet gaan met lastige onderwerpen;
  • Heb jij nieuwe ondernemers-energie verkregen.

Ontmoet de ondernemer

Nathalie Mangelaars
Pitch specialist bij Pitch Queen & Pitch Academy, Expert in influencing behavior

Als Pitch Specialist van verschillende profit/non-profit organisaties weet ik wat er bij komt kijken om een ​​mooie Elevator Pitch te geven!

De eerste stap is om te beseffen dat het geen afgezaagd verkooppraatje is. Een Elevator Pitch is alleen effectief als je verbinding kunt maken met je publiek. Na jarenlange verkoopervaring en het winnen van meerdere Elevator Pitch-wedstrijden, ontdekte ik dat er 5 belangrijke elementen zijn die in je pitch moeten worden opgenomen. Deze elementen heb ik gecombineerd tot de ‘Stairs to Success’. Deze basis kan in elke situatie worden gebruikt. Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar een investering of een manager die zijn/haar nieuwe plannen wil presenteren aan het bestuur.

Als trainer vind ik het heerlijk om mensen de tools te geven om hun eigen Elevator Pitch te creëren. Deelnemers van mijn workshops omschrijven mij als: Enthousiast, kritisch en resultaatgericht. Maak je geen zorgen als je een beetje aarzelt om voor mensen te presenteren, ik zal je het vertrouwen geven dat je nodig hebt!

Naast mijn werk als trainer organiseer ik samen met mijn team het NK Elevator Pitchen. Wij vinden het fantastisch om de beste Pitchers van Nederland een podium te geven om te schitteren!

WIJ DENKEN DAT JE DEZE TRAININGEN
OOK INTERESSANT ZOU VINDEN

ONZE PARTNERS