Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: (Ver) Bouwen op LinkedIn

Victor Huiting, LinkedIn specialist, trainer

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

Pak je schop (pen) en emmer (papier) er maar bij, we gaan aan het werk! Want, samen met Victor transformeren we jouw LinkedIn profiel tot een effectieve zichtbaarheid- en leads-genererende machine.

Victor Huiting leert je in de workshop ”(Ver)Bouwen op LinkedIn” met allerlei tips over hoe jij als ondernemer zichtbaar wordt op het platform. 

Tijdens deze workshop leer je stap voor stap hoe je slim je profiel kunt inzetten waardoor je beter wordt gevonden en ‘top of mind’ blijft in jouw doelgroep.

Na deze webinar:

  • Ben jij zichtbaar op LinkedIn;
  • Heb jij een ijzersterk LinkedIn profiel;
  • Blijf jij top of mind bij je doelgroep.

Ontmoet de ondernemer

Victor Huiting
LinkedIn specialist, trainer

Wil je online zichtbaarder zijn en meer betere klanten aantrekken? Als ervaren, gecertificeerde 100% LinkedIn specialist help ik jou en je team via social selling aan meer leads, klanten en vrijheid.

Social selling is geen hype. Bouwen aan relaties via social media zet businessmodellen op z’n kop en creëert nieuwe kansen. Het klantgedrag verandert razendsnel. 57% van de klantreis is voorbij vóór het eerste sales contact en 75% van de b2b-klanten zet social media in tijdens inkoop. Ik help je hierop optimaal in te spelen.

MET EEN STERKE LINKEDIN PRESENCE:
✔ ben je zichtbaarder
✔ word je beter gevonden
✔ word je gezien als dé expert in jouw markt
✔ versterk je je professionele reputatie en bouw je aan vertrouwen
✔ trek je vaker klanten aan die echt bij je passen

OVER MIJ:
In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en ontdek ik graag nieuwe bestemmingen. Met plezier lees ik boeken, doe ik aan spinning & fitness. Voor mooie (art house) films & documentaires ga ik ook graag zitten, liefst met speciaalbiertje erbij.

ONZE PARTNERS