Webinar: Glorieus falen (en waarom dit goed is)

Eveline Mos en Anna Schakel, Spreker, coach

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

We duiken in falen. Wat is falen precies? Wat doet het met je? Waarom wil je er over vertellen? Hoe helpt dat jou en anderen? 

Tijdens de workshop geven Eveline en Anna een ketting aan oefeningen die jou helpen je ervaring in een verhaal te vatten. Na de workshop heb jij je eigen faalverhaal geschreven, kan je het inzetten om anderen te motiveren en moedigen zij je aan dit verhaal te vertellen. Dat gaat namelijk een prikkel geven aan jou en de mensen om je heen.

Na deze webinar:

  • Weet jij wat falen is;
  • Weet jij wat falen doet met jou;
  • Weet jij waarom falen je verder helpt.

Ontmoet de ondernemer

Eveline Mos en Anna Schakel
Spreker, coach

Over Eveline
Faciliteert projectversnelling en participatieprocessen.
Projectteamleden die in herhaling blijven vallen. Bewoners die altijd ontevreden zijn en die je -als je echt eerlijk bent- liever ontwijkt. Actielijsten waar niemand naar kijkt of post-it-sessies waar niemand wijzer van wordt. Herken je dat?

Met ruime ervaring als projectmanager in de openbare ruimte en civiele techniek ken ik zowel de uitdagingen aan de projectmanagerszijde als die aan de zijde van de verschillende betrokkenen.

Over Anna
Met mijn werkervaring in de ICT software ontwikkeling en implementaties, ben ik in staat om in complexe technische omgevingen zaken helder op een rijtje te krijgen, projecten te organiseren en aan teams te bouwen.
Branches waar ik dit heb toegepast zijn de zorg, met name ziekenhuizen, zorgverzekeraars, reclassering, Rijksdienst Cultureel erfgoed, en planningsafdelingen van allerlei soorten organisaties o.a. airtraffic control, luchthavens, spoorwegen.

Wil je meer van me weten? Je kunt me volgen op Instagram en Clubhouse onder @annaschakel.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS