Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: Glorieus falen (en waarom dit goed is)

Eveline Mos en Anna Schakel, Spreker, coach

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

We duiken in falen. Wat is falen precies? Wat doet het met je? Waarom wil je er over vertellen? Hoe helpt dat jou en anderen? 

Tijdens de workshop geven Eveline en Anna een ketting aan oefeningen die jou helpen je ervaring in een verhaal te vatten. Na de workshop heb jij je eigen faalverhaal geschreven, kan je het inzetten om anderen te motiveren en moedigen zij je aan dit verhaal te vertellen. Dat gaat namelijk een prikkel geven aan jou en de mensen om je heen.

Na deze webinar:

  • Weet jij wat falen is;
  • Weet jij wat falen doet met jou;
  • Weet jij waarom falen je verder helpt.

Ontmoet de ondernemer

Eveline Mos en Anna Schakel
Spreker, coach

Over Eveline
Faciliteert projectversnelling en participatieprocessen.
Projectteamleden die in herhaling blijven vallen. Bewoners die altijd ontevreden zijn en die je -als je echt eerlijk bent- liever ontwijkt. Actielijsten waar niemand naar kijkt of post-it-sessies waar niemand wijzer van wordt. Herken je dat?

Met ruime ervaring als projectmanager in de openbare ruimte en civiele techniek ken ik zowel de uitdagingen aan de projectmanagerszijde als die aan de zijde van de verschillende betrokkenen.

Over Anna
Met mijn werkervaring in de ICT software ontwikkeling en implementaties, ben ik in staat om in complexe technische omgevingen zaken helder op een rijtje te krijgen, projecten te organiseren en aan teams te bouwen.
Branches waar ik dit heb toegepast zijn de zorg, met name ziekenhuizen, zorgverzekeraars, reclassering, Rijksdienst Cultureel erfgoed, en planningsafdelingen van allerlei soorten organisaties o.a. airtraffic control, luchthavens, spoorwegen.

Wil je meer van me weten? Je kunt me volgen op Instagram en Clubhouse onder @annaschakel.

ONZE PARTNERS