Webinar: Leidinggeven op afstand

Danny Mullenders, Organisatie en ontwikkel psycholoog, schrijver, spreker, luisteraar, coach

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

We zoomen in op werken op afstand in de huidige tijd, de plussen en minnen ervan voor leidinggevenden, teamleden en HR. We gaan in op de rol van persoonlijkheid van leidinggevende en teamlid bij op aftand werken. We lichten persoonlijkheid toe via het Big 5 model en laten zien dat zicht op elkaars persoonlijkheid – teamlid en leidinggevende – zorgt voor begrip en effectiever samenwerken.

Daarnaast zoomen we in op de specifieke persoonlijkheidstrekken die werken op afstand vergemakkelijken en bemoeilijken. En wat je kan doen met persoonlijkheidstrekken die effectief samenwerken op afstand in de weg kunnen staan.

Danny Mullenders leert je hoe jij je hoe jij effectief leiding kunt geven in de huidige tijd waardoor jij je doelen kunt bereiken.

Na deze webinar:

  • Kun jij leidinggeven op afstand;
  • Werk jij effectiever samen;
  • Weet jij hoe je om moet gaan met persoonlijkheidstrekken.

Ontmoet de ondernemer

Danny Mullenders
Organisatie en ontwikkel psycholoog, schrijver, spreker, luisteraar, coach

Ik ben gefascineerd door menselijk gedrag. En dan vooral door de psychologie van onze bewegingsruimte.

Mensen en teams zijn tot zoveel meer in staat als ze hun bewegingsruimte doorzien en ontwikkelen. Meer dan wij vaak doorhebben kunnen we zelf regie nemen over ons denken, voelen en handelen. Hierover schrijf ik momenteel een boek, dat ik voornemens ben in het tweede kwartaal van 2022 met je te delen.

Via assessment, personal- en teamcoaching help ik mensen, teams en organisaties met inzicht en ontwikkeling. Daarnaast schrijf en spreek ik over gedragspsychologische processen die ons in het dagelijks leven bezighouden.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS