Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: (Fiscale) Voordelen van zelf je pensioen regelen

Sjaak Zonneveld, Commercieel directeur BrightPensioen, Schrijver, Spreker

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

Je pensioen regelen is niet saai en ingewikkeld, zeker niet wanneer er veel (fiscale) voordelen zijn! Maar welke mogelijkheden zijn er en wat zijn de voor- en nadelen? Kijk dan dit webinar waarin we alle pensioenmogelijkheden bespreken en jouw (fiscale) voordelen toelichten! Sjaak Zonneveld helpt je om jouw pensioen te berekenen en aan te geven waar jouw fiscale voordelen liggen. Binnen een uur weet je alle mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen. Van oudedagsreserve tot lijfrente en van je hypotheek aflossen tot langer doorwerken.

Na deze webinar weet jij:

  • Hoeveel pensioen je nodig hebt;
  • Welke mogelijkheden jij hebt om je pensioen te regelen;
  • Hoe je maximaal gebruik maakt van de (fiscale) mogelijkheden.

Ontmoet de ondernemer

Sjaak Zonneveld
Commercieel directeur BrightPensioen, Schrijver, Spreker

Sjaak is een gedreven ondernemer die de Nederlandse pensioenwereld wil veranderen. Daarom schreef hij ‘Het Nieuwe Werken aan je pensioen’ en daarom is hij BrightPensioen gestart.

BrightPensioen is een social enterprise. Opgericht om de financiële gezondheid van Nederlanders te bevorderen. Financiële gezondheid is een essentiële pijler van geluk. Het leven draait niet om geld, maar we hebben het simpelweg nodig om de dingen te kunnen doen die we graag willen doen. Nu en later. Financiële gezondheid geeft rust en ruimte. Ze bieden flexibele en duurzame vermogensopbouw. Voor nu en voor later. Hun missie is de meest geliefde financiële instelling ter wereld worden. Ambitieus? Jazeker. Onmogelijk? Zeker niet!

ONZE PARTNERS