14 dagen scherpstellen challenge

Jorgen Veninga, Presentator/moderator, zanger/acteur

15 Modules

32 min

7.8

1. Leuk dat je wilt meedoen!
0:02
2. Dag 1
0:03
3. Dag 2
0:02
4. Dag 3
0:02
5. Dag 4
0:02
6. Dag 5
0:02
7. Dag 6
0:02
8. Dag 7
0:03
9. Dag 8
0:02
10. Dag 9
0:02
11. Dag 10
0:02
12. Dag 11
0:02
13. Dag 12
0:02
14. Dag 13
0:02
15. Dag 14
0:02

Wat leer je in deze training?

Het jaar zit erop! Het is daarom tijd voor een goede evaluatie. Niet alleen voor jou als ondernemer maar ook als persoon. Welke lessen neem je mee in de toekomst? 

In deze 14-daagse challenge word je op scherp gezet; van evalueren gaan we naar doelen stellen. Je hebt voor elke dag een korte opdracht van ongeveer 15 min. op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid, je werk-privé balans en meer. Perfect om je werkdag mee te beginnen.

Na deze challenge:

  • Heb je scherp gesteld wat je wilt;
  • Heb je je eigen observaties omgebogen tot concrete doelen;
  • Ga je jouw volgend kwartaal/jaar een flinke Boostz geven;
  • Heb jij nieuwe ondernemers-energie verkregen.

Ontmoet de ondernemer

Jorgen Veninga
Presentator/moderator, zanger/acteur

Helpt ondernemers door webinars/workshops/trainingen te organiseren en modereren bij het platform Boostz.

Met twee masters op zak ben ik te kenmerken als een sociaal dier die uitblinkt in creatief denken, plannen en organiseren, presentatie-skills, improvisatievermogen en het managen van verschillende projecten tegelijkertijd. Ik ben op mijn best in teamverband krijg energie van gesprekken en sparringsessies.

Ik ben ambitieus, nieuwsgierig, breed geïnteresseerd en ik denk vaak ‘out of the box’. Positiviteit en een kritisch oordeel zal mijn aandeel zijn. Verder verbind ik personen graag met elkaar en motiveer ik als geen ander.

WIJ DENKEN DAT JE DEZE TRAININGEN
OOK INTERESSANT ZOU VINDEN

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS