Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: (Online) Motiveren kun je leren

Danny Mullenders, Organisatie en ontwikkel psycholoog, schrijver, spreker, luisteraar, coach

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

Anderen positief beïnvloeden draagt bij aan het behalen van welk doel jij als ondernemer dan ook hebt; een opdracht binnenhalen uit je netwerk, de productiviteit van je team verhogen, of simpelweg het werkplezier vergroten. Maar hoe doe je dit dan (online)? Het antwoord: motivatie.

Danny Mullenders leert je hoe jij je huidige en nieuwe contacten optimaal kunt benutten en zij gemotiveerd zijn om jou te helpen je doel te bereiken.

Na deze webinar:

  • Kun jij mensen intrinsiek motiveren;
  • Maak jij gebruik van je netwerk; 
  • Ga jij samen met anderen je doelen halen.

Ontmoet de ondernemer

Danny Mullenders
Organisatie en ontwikkel psycholoog, schrijver, spreker, luisteraar, coach

Ik ben gefascineerd door menselijk gedrag. En dan vooral door de psychologie van onze bewegingsruimte.

Mensen en teams zijn tot zoveel meer in staat als ze hun bewegingsruimte doorzien en ontwikkelen. Meer dan wij vaak doorhebben kunnen we zelf regie nemen over ons denken, voelen en handelen. Hierover schrijf ik momenteel een boek, dat ik voornemens ben in het tweede kwartaal van 2022 met je te delen.

Via assessment, personal- en teamcoaching help ik mensen, teams en organisaties met inzicht en ontwikkeling. Daarnaast schrijf en spreek ik over gedragspsychologische processen die ons in het dagelijks leven bezighouden.

ONZE PARTNERS