Webinar: (Online) Motiveren kun je leren

Danny Mullenders, Organisatie en ontwikkel psycholoog, schrijver, spreker, luisteraar, coach

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

Anderen positief beïnvloeden draagt bij aan het behalen van welk doel jij als ondernemer dan ook hebt; een opdracht binnenhalen uit je netwerk, de productiviteit van je team verhogen, of simpelweg het werkplezier vergroten. Maar hoe doe je dit dan (online)? Het antwoord: motivatie.

Danny Mullenders leert je hoe jij je huidige en nieuwe contacten optimaal kunt benutten en zij gemotiveerd zijn om jou te helpen je doel te bereiken.

Na deze webinar:

  • Kun jij mensen intrinsiek motiveren;
  • Maak jij gebruik van je netwerk; 
  • Ga jij samen met anderen je doelen halen.

Ontmoet de ondernemer

Danny Mullenders
Organisatie en ontwikkel psycholoog, schrijver, spreker, luisteraar, coach

Ik ben gefascineerd door menselijk gedrag. En dan vooral door de psychologie van onze bewegingsruimte.

Mensen en teams zijn tot zoveel meer in staat als ze hun bewegingsruimte doorzien en ontwikkelen. Meer dan wij vaak doorhebben kunnen we zelf regie nemen over ons denken, voelen en handelen. Hierover schrijf ik momenteel een boek, dat ik voornemens ben in het tweede kwartaal van 2022 met je te delen.

Via assessment, personal- en teamcoaching help ik mensen, teams en organisaties met inzicht en ontwikkeling. Daarnaast schrijf en spreek ik over gedragspsychologische processen die ons in het dagelijks leven bezighouden.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS