Webinar: Hoe beïnvloed je het gedrag van je klant met neuromarketing?

Jan Blok, Neuromarketingspecialist, gespecialiseerd in klantbeleving

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

Neuromarketing verhoogt de effectiviteit van je marketing door in te spelen op hoe het brein informatie tot zich neemt. Wanneer je dit weet kun je jouw boodschap erop aanpassen en het gedrag van potentiële klanten ten positieve beïnvloeden. Kijk dit webinar en ontdek hoe je jouw marketingboodschappen optimaliseert.

Jan Blok leer je onder andere hoe het brein informatie opneemt en hoe je met kleine aanpassingen jouw website en je (online) salesfunnel optimaliseert.

Na dit webinar :

  • Weet jij hoe het brein van je klant beslissingen maakt;
  • Kun jij het bewuste en onbewuste brein van je klant beïnvloeden;
  • Leid jij potentiële klanten succesvoller door je (sales)funnel.

Ontmoet de ondernemer

Jan Blok
Neuromarketingspecialist, gespecialiseerd in klantbeleving

Jan is 56 jaar en woont in Den Haag, vlakbij het strand en de duinen waar hij regelmatig een rondje hard loopt of fietst. Hij heeft al vele ondernemers geholpen met het opzetten en het ontwikkelen van hun brand, business model en marketing strategie. Hij is ook vele jaren als trainer actief op het gebied leiderschapsontwikkeling. Hij heeft een achtergrond als IT manager en heeft zich vanuit die functie verdiept in de psychologie van het overtuigen en de werking van het brein. Met zijn bureau Paradigmo helpt hij klanten met een integrale benadering van business development vraagstukken.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS