Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: Hoe beïnvloed je het gedrag van je klant met neuromarketing?

Jan Blok, Neuromarketingspecialist, gespecialiseerd in klantbeleving

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

Neuromarketing verhoogt de effectiviteit van je marketing door in te spelen op hoe het brein informatie tot zich neemt. Wanneer je dit weet kun je jouw boodschap erop aanpassen en het gedrag van potentiële klanten ten positieve beïnvloeden. Kijk dit webinar en ontdek hoe je jouw marketingboodschappen optimaliseert.

Jan Blok leer je onder andere hoe het brein informatie opneemt en hoe je met kleine aanpassingen jouw website en je (online) salesfunnel optimaliseert.

Na dit webinar :

  • Weet jij hoe het brein van je klant beslissingen maakt;
  • Kun jij het bewuste en onbewuste brein van je klant beïnvloeden;
  • Leid jij potentiële klanten succesvoller door je (sales)funnel.

Ontmoet de ondernemer

Jan Blok
Neuromarketingspecialist, gespecialiseerd in klantbeleving

Jan is 56 jaar en woont in Den Haag, vlakbij het strand en de duinen waar hij regelmatig een rondje hard loopt of fietst. Hij heeft al vele ondernemers geholpen met het opzetten en het ontwikkelen van hun brand, business model en marketing strategie. Hij is ook vele jaren als trainer actief op het gebied leiderschapsontwikkeling. Hij heeft een achtergrond als IT manager en heeft zich vanuit die functie verdiept in de psychologie van het overtuigen en de werking van het brein. Met zijn bureau Paradigmo helpt hij klanten met een integrale benadering van business development vraagstukken.

ONZE PARTNERS