Webinar: Klim gratis omhoog in Google

Ruben de Vries, SEO specialist, Podcasthost, marketingspecialist

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

Wanneer een potentiële klant een dienst zoekt die jij aanbiedt, dan zou het fijn zijn dat jij hoog in de resultaten bij Google komt. Dit kun je doen door middel van Search Engine Optimization (SEO), zónder dat het je geld kost. Dit klinkt wellicht heel ingewikkeld, maar er zijn genoeg eenvoudige dingen die jij zelf kunt doen om hoger in de zoekresultaten te komen. Mede-ondernemer Ruben de Vries leert jou wat jij kunt doen. Bekijk dus nu deze webinar zodat je leert hoe jouw website hoog in de zoekresultaten komt en potentiële klanten kan omzetten naar betalende klanten! 

Na dit webinar kan jij:

  • De vindbaarheid van je website verbeteren;
  • Je SEO zelf up-to-date houden;
  • Meer Leads binnenhalen

Ontmoet de ondernemer

Ruben de Vries
SEO specialist, Podcasthost, marketingspecialist

Met als specialisme in SEO (Zoekmachine Optimalisatie) geïnteresseerd in alle aspecten van online marketing. Door SEO en de overige Online Marketing-kanalen goed in te zetten is het mogelijk om een groot deel van je doelgroep te bereiken. De doelgroep die zoekt naar jouw producten en diensten. Een doelgroep die door veel bedrijven en marketeers nog niet optimaal wordt bereikt.

Wat mij dagelijks bezighoudt?:
“Groei door Online Marketing”
Bedrijven & Ondernemers verder helpen door het juist inzetten van online marketing. Door de enorme mogelijkheden tegenwoordig is het belangrijk om de juiste kanalen in te zetten. Om deze reden ben ik gestart met dé online marketing podcast van Nederland: ‘Groei door Online Marketing’.

De focus ligt hierbij op het groeien als persoon en het laten groeien van je bedrijf! 🚀

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS