Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: Klim gratis omhoog in Google

Ruben de Vries, SEO specialist, Podcasthost, marketingspecialist

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

Wanneer een potentiële klant een dienst zoekt die jij aanbiedt, dan zou het fijn zijn dat jij hoog in de resultaten bij Google komt. Dit kun je doen door middel van Search Engine Optimization (SEO), zónder dat het je geld kost. Dit klinkt wellicht heel ingewikkeld, maar er zijn genoeg eenvoudige dingen die jij zelf kunt doen om hoger in de zoekresultaten te komen. Mede-ondernemer Ruben de Vries leert jou wat jij kunt doen. Bekijk dus nu deze webinar zodat je leert hoe jouw website hoog in de zoekresultaten komt en potentiële klanten kan omzetten naar betalende klanten! 

Na dit webinar kan jij:

  • De vindbaarheid van je website verbeteren;
  • Je SEO zelf up-to-date houden;
  • Meer Leads binnenhalen

Kom in contact met Ruben via:

E: ruben@maatwerkonline.nl
W: www.maatwerkonline.nl

Ontmoet de ondernemer

Ruben de Vries
SEO specialist, Podcasthost, marketingspecialist

Met als specialisme in SEO (Zoekmachine Optimalisatie) geïnteresseerd in alle aspecten van online marketing. Door SEO en de overige Online Marketing-kanalen goed in te zetten is het mogelijk om een groot deel van je doelgroep te bereiken. De doelgroep die zoekt naar jouw producten en diensten. Een doelgroep die door veel bedrijven en marketeers nog niet optimaal wordt bereikt.

Wat mij dagelijks bezighoudt?:
“Groei door Online Marketing”
Bedrijven & Ondernemers verder helpen door het juist inzetten van online marketing. Door de enorme mogelijkheden tegenwoordig is het belangrijk om de juiste kanalen in te zetten. Om deze reden ben ik gestart met dé online marketing podcast van Nederland: ‘Groei door Online Marketing’.

De focus ligt hierbij op het groeien als persoon en het laten groeien van je bedrijf! ?

ONZE PARTNERS