Webinar: Hoe bedenk je de perfecte naam voor je bedrijf, dienst of idee?

Floris Hülsmann, Naamexpert, Auteur, Spreker

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

De naam die je geeft aan een nieuwe onderneming of een nieuwe dienst is superbelangrijk. Die geeft houvast voor jezelf en je kopers. Alleen vinden veel ondernemers dat enorm lastig. Naamexpert Floris Hülsmann laat zien waar je kansen met namen liggen en geeft in zijn webinar essentiële tips waar je direct naam mee kunt maken!

Na deze webinar weet jij:

  • Waar kansen met namen liggen;
  • Waar je direct naam mee kunt maken.

Ontmoet de ondernemer

Floris Hülsmann
Naamexpert, Auteur, Spreker

Na 20 jaar werken bij de grote reclamebureaus wist Floris een ding zeker: namen maken is het mooiste wat er is. Hij werkte aan prijswinnende campagnes voor merken als Heineken, Samsung, Sony en diverse automerken.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS