Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: Laat LinkedIn slim voor je werken in 15 minuten

Victor Huiting, LinkedIn specialist, trainer

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

LinkedIn wordt als platform steeds populairder en dat biedt kansen voor veel ondernemers. Hoe zet je jezelf neer op LinkedIn? Wat doe je naar connectieverzoeken? Wie is interessant voor jouw netwerk? Expert Victor Huiting deelt zijn beste tips en tricks in dit webinar zodat jij hierna in 15 minuten per dag jouw LinkedIn optimaal gebruikt voor jouw business!

Na deze webinar weet jij:

  • Hoe je jezelf neerzet op LinkedIn;
  • Wat doe je na een connectieverzoek;
  • Wie is er interessant voor jouw netwerk.

Ontmoet de ondernemer

Victor Huiting
LinkedIn specialist, trainer

Wil je online zichtbaarder zijn en meer betere klanten aantrekken? Als ervaren, gecertificeerde 100% LinkedIn specialist help ik jou en je team via social selling aan meer leads, klanten en vrijheid.

Social selling is geen hype. Bouwen aan relaties via social media zet businessmodellen op z’n kop en creëert nieuwe kansen. Het klantgedrag verandert razendsnel. 57% van de klantreis is voorbij vóór het eerste sales contact en 75% van de b2b-klanten zet social media in tijdens inkoop. Ik help je hierop optimaal in te spelen.

MET EEN STERKE LINKEDIN PRESENCE:
✔ ben je zichtbaarder
✔ word je beter gevonden
✔ word je gezien als dé expert in jouw markt
✔ versterk je je professionele reputatie en bouw je aan vertrouwen
✔ trek je vaker klanten aan die echt bij je passen

OVER MIJ:
In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en ontdek ik graag nieuwe bestemmingen. Met plezier lees ik boeken, doe ik aan spinning & fitness. Voor mooie (art house) films & documentaires ga ik ook graag zitten, liefst met speciaalbiertje erbij.

ONZE PARTNERS