Webinar: Laat LinkedIn slim voor je werken in 15 minuten

Victor Huiting, LinkedIn specialist, trainer

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

LinkedIn wordt als platform steeds populairder en dat biedt kansen voor veel ondernemers. Hoe zet je jezelf neer op LinkedIn? Wat doe je naar connectieverzoeken? Wie is interessant voor jouw netwerk? Expert Victor Huiting deelt zijn beste tips en tricks in dit webinar zodat jij hierna in 15 minuten per dag jouw LinkedIn optimaal gebruikt voor jouw business!

Na deze webinar weet jij:

  • Hoe je jezelf neerzet op LinkedIn;
  • Wat doe je na een connectieverzoek;
  • Wie is er interessant voor jouw netwerk.

Ontmoet de ondernemer

Victor Huiting
LinkedIn specialist, trainer

Wil je online zichtbaarder zijn en meer betere klanten aantrekken? Als ervaren, gecertificeerde 100% LinkedIn specialist help ik jou en je team via social selling aan meer leads, klanten en vrijheid.

Social selling is geen hype. Bouwen aan relaties via social media zet businessmodellen op z’n kop en creëert nieuwe kansen. Het klantgedrag verandert razendsnel. 57% van de klantreis is voorbij vóór het eerste sales contact en 75% van de b2b-klanten zet social media in tijdens inkoop. Ik help je hierop optimaal in te spelen.

MET EEN STERKE LINKEDIN PRESENCE:
✔ ben je zichtbaarder
✔ word je beter gevonden
✔ word je gezien als dé expert in jouw markt
✔ versterk je je professionele reputatie en bouw je aan vertrouwen
✔ trek je vaker klanten aan die echt bij je passen

OVER MIJ:
In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en ontdek ik graag nieuwe bestemmingen. Met plezier lees ik boeken, doe ik aan spinning & fitness. Voor mooie (art house) films & documentaires ga ik ook graag zitten, liefst met speciaalbiertje erbij.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS