Webinar: Cybercriminaliteit bij ZZP en MKB

Reijer van Woudenbergh, Cyberspecialist, spreker

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

Meer dan de helft van de ZZP’ers en MKB’ers in Nederland krijgt te maken met cybercriminaliteit. De gemiddelde schade is 67.000 euro. Waarom zijn ZZP’ers en MKB’ers de nieuwe target bij cybercriminelen? Cyberexpert Reijer van Woudenbergh bespreekt jouw cyberrisico’s en hoe je een cyberaanval kunt voorkomen in het webinar ‘Cybercriminaliteit bij ZZP en MKB’.

Na dit webinar weet jij:

  • Wat jouw risico’s zijn op het gebied van cyberveiligheid;
  • Hoe je jouw risico’s kunt verkleinen;
  • Hoe jij de cybersecurity van jouw onderneming blijvend kunt verbeteren.

Ontmoet de ondernemer

Reijer van Woudenbergh
Cyberspecialist, spreker

Wij zijn een Nederlands cyber security bedrijf, gestart in 2019. Met een ijzersterk kernteam helpen wij elke dag kleine en middelgrote bedrijven hun bedrijf te beschermen. Omdat wij geloven dat iedereen onbezorgd gebruik moet kunnen maken van de eindeloze mogelijkheden van technologie. Zonder hoofdpijn over de risico’s. Ons doel is ondernemers tijd, geld en kopzorgen besparen. Zodat zij zich 100% kunnen focussen op de bloei van hun bedrijf.

Perfect Day is een initiatief van Nationale-Nederlanden.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS