Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: Cybercriminaliteit bij ZZP en MKB

Reijer van Woudenbergh, Cyberspecialist, spreker

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

Meer dan de helft van de ZZP’ers en MKB’ers in Nederland krijgt te maken met cybercriminaliteit. De gemiddelde schade is 67.000 euro. Waarom zijn ZZP’ers en MKB’ers de nieuwe target bij cybercriminelen? Cyberexpert Reijer van Woudenbergh bespreekt jouw cyberrisico’s en hoe je een cyberaanval kunt voorkomen in het webinar ‘Cybercriminaliteit bij ZZP en MKB’.

Na dit webinar weet jij:

  • Wat jouw risico’s zijn op het gebied van cyberveiligheid;
  • Hoe je jouw risico’s kunt verkleinen;
  • Hoe jij de cybersecurity van jouw onderneming blijvend kunt verbeteren.

Cadeautje: Doe de gratis online cyberscan hier.

Ontmoet de ondernemer

Reijer van Woudenbergh
Cyberspecialist, spreker

Wij zijn een Nederlands cyber security bedrijf, gestart in 2019. Met een ijzersterk kernteam helpen wij elke dag kleine en middelgrote bedrijven hun bedrijf te beschermen. Omdat wij geloven dat iedereen onbezorgd gebruik moet kunnen maken van de eindeloze mogelijkheden van technologie. Zonder hoofdpijn over de risico’s. Ons doel is ondernemers tijd, geld en kopzorgen besparen. Zodat zij zich 100% kunnen focussen op de bloei van hun bedrijf.

Perfect Day is een initiatief van Nationale-Nederlanden.

ONZE PARTNERS