Er zijn nog geen gepubliceerde lessen in deze cursus.

Webinar: 5 stijlen voor effectief conflictmanagement

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Voor wie is dit webinar?

In dit webinar vertellen Joyce Korver en Tom Goddijn, uitgevers en ondernemers, hoe je ieder conflict kunt ombuigen naar een gunstige situatie. Aan de hand van de 5 conflictstijlen zullen ze laten zien welke conflictstijl het beste bij je past en wat wel en niet effectief is om te doen tijdens een conflict.

Doe mee en ontdekt:
Welke 5 conflictstijlen er zijn;
 Welke conflictstijl het best bij jou past; 
 Welke stijl je effectief inzet in een conflict;
De do’s en don’ts bij het herkennen van de conflictstijlen.

Ontmoet de trainers

Joyce Korver is vFAS advocaat-scheidingsmediator, MfN business- en arbeidsmediator, stress-en burnout coach, docent mediation, intervisiebegeleider en trainer in “conflictmeesterschap”. Daarbij is zij ook sparringpartner voor managers en medewerkers in conflictsituaties. Om haar kennis en ideëen vast te leggen voor jou heeft Joyce het boek “In 10 stappen relaxed ruziemaken” geschreven. Hier staat centraal: laveer met mediation tools moeiteloos door lastige kwesties in je team, bestuur of directie. Dit boek is één van de boeken Expertboek-serie bij uitgeverij Expertboek. 

Tom Goddijn is persoonlijk leiderschapstrainer, -coach en mediator. Hij is franchisnemer bij CiEP en oprichter van Twist&Connect. Hij ondersteunt medewerkers op alle niveaus in hun persoonlijke ontwikkeling en teams in hun groeiproces. Verder bemiddelt hij als vrijwilliger bij Vrijwillig & Co in het project ‘Samen Uit Elkaar’. Daarnaast verzorgt hij trainingen in conflictbeheersing en conflictbegeleiding waaronder komend webinar. Ook Tom heeft zijn kennis vastgelegd in een boek. Het boek “In 10 stappen van conflict naar samen werken” gaat over onafhankelijk bemiddelen en werken aan wederzijds belang. Dit boek komt ook uit de ‘Expertboek 10 stappen-serie’ van uitgeverij Expertboek.

Bekijk het webinar van Joyce en Tom nu terug hierboven!

Maak van een conflict een kans!

ONZE PARTNERS