Webinar: Ontdek de 3 vaardigheden van het nieuwe ondernemen

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Voor wie is dit webinar?

Het webinar van Wesley dos Santos over de drie vaardigheden van het nieuwe ondernemen is voor een ieder die uitgedaagd wilt worden op het gebied van groei, zowel persoonlijk als zakelijk. P.S.: ook de ‘oudere’ onder ons kunnen dit webinar volgen ;-).

In deze workshop:

  • Ontdek jij hoe jij de 3 vaardigheden van het nieuwe ondernemen ‘tinkeren, hosselen en circulair denken’ eigen kunt maken
  • Ontdek jij hoe jij deze 3 vaardigheden kunt inzetten binnen jouw bedrijf
  • Krijg jij praktische voorbeelden uit Wesley zijn eigen bedrijven
  • Krijg jij bovenal veel energie, van een webinar wat meer een workshop is

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS