Webinar: Ontdek hoe jij onweerstaanbaar wordt voor toptalent. 

Peter Powell, Ondernemer en recruitment marketing-expert

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

Wist jij dat een werkzoekende in 2022 gemiddeld slechts 10,4 dagen actief op zoek was naar een baan? En naar gewilde functies zoals developers, data-analisten of financiële specialisten waren ze gemiddeld maar 4,1 dagen op zoek!

Hoe zorg je ervoor dat een geschikte kandidaat die op zoek gaat, jou bovenaan zijn/haar lijst ziet staan en bij jou solliciteert?

In dit webinar vertelt Peter Powell hoe je jouw recruitment-marketing funnel optimaal inricht. Peter focust zich op de basisprincipes die ervoor zorgen dat je niet alleen méér kandidaten aantrekt, maar ook de juiste.

Bekijk het webinar en ontdek: 

  • Het ontwerpen van de ‘candidate journey’;  
  • Conversie gerichte copywriting;  
  • De basis van ‘job marketing’;
  • Praktische stappen die je nu kan zetten om je recruitmentuitingen aantrekkelijker te maken voor actieve kandidaten.

Hulp nodig? Neem contact op met Peter Powell via LinkedIn of via zijn website.

Ontmoet de ondernemer

Peter Powell
Ondernemer en recruitment marketing-expert

Peter Powell heeft ruim 10 jaar ervaring als growth marketeer en ondernemer. Als growth expert heeft hij gewerkt met bedrijven zoals Nike, FrieslandCampina, KPMG en BCG. Vanuit zijn ervaring in B2B growth marketing is hij samen met serial-ondernemer Jordi Bron Re:source Agency gestart. Een datagedreven recruitment marketing agency met als missie: mensgerichte organisaties ondersteunen in het winnen van de war for talent.

ONZE PARTNERS