Webinar: Employer branding: het neerzetten van je merk als werkgever

Peter Powell, Ondernemer en recruitment marketing-expert

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

Er wordt veel geroepen over de ’employer branding’ de laatste tijd, maar wat is het precies en hoe kan het concreet bijdragen aan het aantrekken van topkandidaten?

Voordat je begint met een ‘werken-bij’ site bouwen of met het inzetten recruitment-advertenties, moet je helder hebben wat je eigenlijk te bieden hebt aan kandidaten en hoe je dat effectief overbrengt. In andere woorden: wat jouw employer brand is! 

Bekijk het webinar en ontdek: 

  • Jouw ideale employer brand op een datagedreven manier; 
  • Hoe je jouw employer brand in de markt zet om jouw bedrijf te onderscheiden;  
  • Wat de praktische stappen zijn die jij kan zetten om je employer brand te verbeteren.

Hulp nodig? Neem contact op met Peter Powell via LinkedIn of via zijn website.

Ontmoet de ondernemer

Peter Powell
Ondernemer en recruitment marketing-expert

Peter Powell heeft ruim 10 jaar ervaring als growth marketeer en ondernemer. Als growth expert heeft hij gewerkt met bedrijven zoals Nike, FrieslandCampina, KPMG en BCG. Vanuit zijn ervaring in B2B growth marketing is hij samen met serial-ondernemer Jordi Bron Re:source Agency gestart. Een datagedreven recruitment marketing agency met als missie: mensgerichte organisaties ondersteunen in het winnen van de war for talent.

ONZE PARTNERS