Webinar: Bouw je eigen recruitment machine

Peter Powell, Ondernemer en recruitment marketing-expert

Dit webinar kan je met een gratis account bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of registreer om alle webinars terug te kijken. Aan een gratis account zitten geen haken en ogen. Je mag alle webinars bekijken en wordt maandelijk gemaild met een nieuwsbrief, that’s it.

Wat leer je in deze webinar?

Waarom krijgen sommige vacatures een tsunami aan sollicitanten en staan andere al tijden droog?

Eén ding is zeker: de concurrentie op de arbeidsmarkt is groot. Om jouw kansen te vergroten moet je verder kijken dan traditionele tactieken. 

Recruitment marketing-expert Peter Powell geeft tijdens dit webinar een exclusief kijkje in de aanpak waarmee zijn bedrijf mkb-ers helpt om 3x zo snel meer sollicitanten te krijgen. Tijdens dit webinar krijg je concreet en makkelijk toepasbaar advies zodat jij direct zelf aan de slag kan.

Peter neemt je mee in hoe recruitment marketing effectief en laagdrempelig toegepast kan worden om een voorsprong te krijgen. 

Bekijk het webinar en ontdek: 

  • Wat is recruitment marketing?;  
  • Van employer branding tot job marketing: wat doet ertoe (en wat niet);
  • Datagedreven marketing voor ondernemers met weinig tijd;
  • Praktische stappen die je nu kan zetten om de juiste kandidaten aan te trekken.

Hulp nodig? Neem contact op met Peter Powell via LinkedIn of via zijn website.

Ontmoet de ondernemer

Peter Powell
Ondernemer en recruitment marketing-expert

Peter Powell heeft ruim 10 jaar ervaring als growth marketeer en ondernemer. Als growth expert heeft hij gewerkt met bedrijven zoals Nike, FrieslandCampina, KPMG en BCG. Vanuit zijn ervaring in B2B growth marketing is hij samen met serial-ondernemer Jordi Bron Re:source Agency gestart. Een datagedreven recruitment marketing agency met als missie: mensgerichte organisaties ondersteunen in het winnen van de war for talent.

ONZE PARTNERS