Workshop: Hoe kun je als ondernemer langdurig op topniveau presteren?

Paul van Haaren, Trainer, Coach en adviseur

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze workshop?

Als ondernemer wil je topprestaties leveren. Daarnaast is druk zijn leuk en uitdagend maar het kan ook voor stress zorgen. Veel ondernemers weten hoe ze hard moeten werken maar wanneer je dit op een duurzame manier vol wilt houden is het cruciaal om een balans te vinden tussen ‘aan’ en ‘uit’ staan. Paul van Haaren leert je hoe je je mentale batterij effectief kunt opladen zodat je topprestaties kunt blijven leveren. Zijn praktische inzichten en adviezen kun je direct gebruiken.

Na deze workshop:

  • Tackel je de zaken die stress veroorzaken;
  • Kun jij je mentale batterij effectief opladen;
  • Houdt jij topprestaties langdurig vol.

Ontmoet de ondernemer

Paul van Haaren
Trainer, Coach en adviseur

Paul van Haaren heeft zijn leven gewijd aan het vitaler maken van organisaties. Samen met LIJV heeft hij een beproefd concept ontwikkeld om medewerkers eigen verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun gezondheid, energieniveau en inzetbaarheid.

De aanpak kenmerkt zich door praktische laagdrempelige programma’s, gebaseerd op internationaal erkende methodes.
Hij gelooft dat energieke en gezonde medewerkers een cruciale randvoorwaarde zijn voor optimale prestaties van een organisatie. Nu en in de toekomst. Daarom helpt hij u graag om te komen tot maximale performance met onze programma’s voor medewerkers en leidinggevenden.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS