Webinar: In 7 stappen jouw Money Mindset doorbreken.

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Voor wie is dit webinar?

Hoe jij onbewust met geld omgaat is de reden dat er juist geld instroomt of uitstroomt. Jouw mindset is cruciaal. Tijd om deze patronen om te buigen en een échte Money Mindset te creëren!

Ga aan de slag en creëer de gewenste Money Mindset en:

  • Sta jezelf toe meer geld te verdienen 
  • Behoud geld in je leven 
  • Buig jouw geld bokkades om
  • Ontdek welk geld archetype jij bent 

Wist je dat je jezelf enorm kan saboteren als jouw geld mindset nog niet op het juiste niveau zit?

Bekijk het webinar van Jeanet nu terug hierboven!

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS