Webinar: De 10 basisregels om digitaal veilig te ondernemen

Gerben Klein Baltink, Voorzitter Platform Internetstandaarden at Dutch Internet Standards Platform (Internet.nl)

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

Door alle maatregelen rondom het coronavirus werken we allemaal meer online en digitaal. In dit webinar leer je hoe je aan de basisregels van cybersecurity kunt voldoen om veilig digitaal te ondernemen. Dit webinar is voor elk type ondernemer en voor elke grootte (want iedereen beheert gegevens). Het webinar wordt gegeven door cybersecurity expert Gerben Klein Baltink.

Na deze webinar weet jij:

  • Hoe je aan de basisregels van cybersecurity kunt voldoen om veilig digitaal te ondernemen.

Ontmoet de ondernemer

Gerben Klein Baltink
Voorzitter Platform Internetstandaarden at Dutch Internet Standards Platform (Internet.nl)

Gerben Klein Baltink is opzoek naar mogelijkheden om de manier waarop we leven en werken te verbeteren in een wereld van toenemende complexiteit en enorme verschuivingen in macht, middelen, welvaart en visie.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS