Workshop: Binnenstebranding

Sandra Jorgensen, Branding expert, coach

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze workshop?

Waarom kies jij voor merk X en iemand anders voor merk Y bij vergelijkbare producten? Vaak heeft dat te maken met hoe erg je je aangesproken voelt door een bepaald merk. Oftewel; de branding.

Met branding kun jij je onderscheiden van de concurrent. Je vertaalt jouw kernwaarden naar alle uitingen van je bedrijf; van een post op sociale media tot je website of een offerte. Met een unieke, passende branding trek je continu klanten aan die niet steeds om korting vragen of onrealistische verwachtingen hebben maar klanten die voor je in de rij staan omdat ze zich verbonden voelen met jou.

Mede-ondernemer Sandra Jørgensen helpt jou in de workshop ‘Binnenstebranding’ om stappen te zetten in jouw branding; hoe je met jouw bedrijf meer persoonlijkheid kunt uitstralen om zo meer impact op potentiële klanten te maken.

Na deze workshop:

  • Heb je je kenwaardes opgesteld of opgefrist;
  • Heb je gewerkt aan je onderscheidend vermogen;
  • Ben je klaar om de ideale klant aan je te binden.

Ontmoet de ondernemer

Sandra Jorgensen
Branding expert, coach

www.studiojorgensen.com > Jouw brandingcoach. Het logo is belangrijk, maar niet het belangrijkste. Jij wilt met je onderneming impact maken, iets teweegbrengen voor anderen. En dit verdient de aandacht! Maar hoe? Een goede branding zorgt ervoor dat je droomklant voor je gaat kiezen in plaats van voorbij scrollt.

Samen gaan we alles wat kenmerkend is aan jouw onderneming boven tafel halen. Als ik genoeg informatie heb ga ik de branding die daarbij past ontwerpen. Zodat je denkt “dit is precies wat mijn bedrijf is.” Jij zal het zien, je droomklant zal het zien.

Met Studio Jørgensen zet ik voor jou de puntjes op de i en het streepje door de ø.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS