Welkom erisietsmisgegaan.nl klant!

Activeer hier jouw plus-lidmaatschap
bij Boostz (cadeau)

En krijg direct toegang tot relevante ondernemerstrainingen

40+ trainingen en webinars

Voor en door ondernemers

24/7 toegankelijk

Verzilver hier jouw gratis plus-lidmaatschap:

Wat houdt het plus-lidmaatschap in:

Namens erisietsmisgegaan.nl krijg jij het plus-lidmaatschap t.w.v. 20 euro per jaar cadeau bij Boostz. Boostz is een online trainingsplatform met webinars, online trainingen, challenges, events en blogs waardoor jij als ondernemer en met je onderneming kan groeien. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot content om de zakelijke kant van je bedrijf goed op orde te krijgen, zoals ‘het financiële plaatje van je bedrijf’, content voor de groei van je bedrijf, zoals ‘in 5 stappen naar meer omzet’, maar ook content om mentaal en fysiek fit te blijven als ondernemer, zoals ‘goede werk-privé balans’. Kortom, genoeg relevante content om je als ondernemer voortdurend te blijven ontwikkelen ;).

Blijf jezelf en je bedrijf ontwikkelen met het Boostz plus-lidmaatschap en krijg:

Direct toegang tot alle webinars en challenges
Direct toegang tot alle videotrainingen
Recht op premiekorting bij meerdere AOV verzekeraars
Toegang tot de (live) ondernemer events van Boostz

Meer dan 15.000+ ondernemers doen al mee!

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

“Hier krijg je geen spijt van!”

Leslie Groen
Platform Manager Boostz