Webinar: Met slaap je prestaties drastisch verbeteren als ondernemer

Floris Wouterson, Slaap Performance Coach, Trainer, Spreker, Slaapexpert & Blogger

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

Dit webinar wordt gegeven door slaap expert Floris Wouterson die tevens ook auteur is van ‘Superslaap’ en coach van meerdere topsporters. Slaap is in het ondernemerschap van groot belang. Als je niet goed slaapt, is er 24% meer kans op fouten! In dit webinar krijg je alle tips en tricks om goed en diep te slapen zodat je als ondernemer overdag je prestaties verbetert.  Voor alle ondernemers die zich willen verdiepen in slaap, lees en kijk dan zeker verder!

Veel kijkplezier!

Na deze webinar weet jij:

  • Hoe je beter en diep kan slapen;
  • Hoe je ervoor zorgt dat je 24% minder fouten maakt;
  • Hoe je je prestaties overdag kan verbeteren.

Ontmoet de ondernemer

Floris Wouterson
Slaap Performance Coach, Trainer, Spreker, Slaapexpert & Blogger

Auteur van de bestseller Superslapen, het eerste Nederlandstalige boek met praktische lifestyle principes voor de beste nachtrust ooit.
De afgelopen 16 jaar heeft Floris 16.234 mensen geholpen om goed te slapen.
Coacht topsporters in binnen- en buitenland om beter te presteren.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS