Webinar: WHOA-wet: Saneer schulden en voorkom faillissement

Danny Haan, Herstructureringsdeskundige, bedrijfadviseur, spreker

Helaas, je kunt dit webinar nog niet bekijken

Om dit webinar terug te kijken heb je een (gratis) account nodig. Log in of schrijf je in en bekijk alle webinars van en voor ondernemers terug.

Wat leer je in deze webinar?

De coronacrisis heeft helaas veel ondernemingen hard geraakt. Heb je als ondernemer schulden die je niet meer kunt afbetalen en lijkt faillissement eraan te komen? Dit kan voorkomen worden. Vanaf 1 januari dit jaar is de WHOA namelijk actief. Deze wet maakt het mogelijk om al je schulden in één keer af te kopen én een doorstart te maken. 

Danny Haan (ondernemer/bedrijfscoach) informeert ondernemers over de WHOA. Niet alleen heel belangrijk voor wanneer faillissement al aangevraagd moet worden maar ook als een ondernemer in financieel zwaar weer zit. 

Na deze webinar:

  • Ken je de voordelen van de WHOA;
  • Weet je hoe je de hem aan kunt vragen; 
  • Ken je de mogelijkheden tot doorstarten.

Ontmoet de ondernemer

Danny Haan
Herstructureringsdeskundige, bedrijfadviseur, spreker

Als ondernemers beseffen dat hun onderneming moet veranderen is de eerste stap op weg naar de verbetering. Het draait om mensen, strategie, uitvoering en cash.

Wilt/moet u uw bedrijf veranderen of heeft u het gevoel dat er meer uit uw bedrijf te halen moet zijn? Neem gerust contact op om samen te bespreken waarmee ik u en uw bedrijf verder kan helpen. Neem contact op door te bellen met 06-26140922. Ik kom ook graag bij u langs op locatie en ook buiten kantoortijden telefonisch bereikbaar!

OAMKB Corporate Finance & Restructuring is actief op het gebied van fusies & overnames, strategische partnerships, financiering en andere financieel-strategische vraagstukken voor de MKB-markt. OAMKB Corporate Finance & Restructuring beschikt over de expertise, kennis en het netwerk om ondernemingen (en aandeelhouders) hierbij volledig te begeleiden. Van een heldere analyse en advies, tot het pragmatisch en resultaatgericht uitvoeren van de gekozen aanpak.

DIT ZEGGEN ANDERE
ONDERNEMERS OVER BOOSTZ

“De webinars van Boostz zijn heel leerzaam, heel toepasbaar en heel behulpzaam! Dankzij Boostz blijf ik op de hoogte van al het laatste (ondernemers)nieuws en krijg ik hele fijne en bruikbare hulp/tips. Boostz laat mij op de hoogte zijn van alle laatste trends- en ontwikkelingen! Dankzij de simpele praktijkvoorbeelden is het voor iedereen en op elk moment toepasbaar! Boostz is mijn inspiratiebron!”

Joëlle Burger

Eigenaar JCB Facility

“Waarom ik Boostz bij andere ondernemers aanraad? Er is een regelmatig aanbod van webinars en door de interactie krijg ik antwoorden op persoonlijke vragen in een leuke en ongedwongen setting.”

Ruud Visser

Ondernemer De Verwonderfabriek

“Complimenten aan het team van Boostz! Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in acties .. daar gaat het om!”

Edward Nagel

Founder Orange Spark

ONZE PARTNERS