Ondernemersevents

Terugblik op 9 juni 2023

Hoeveel vacatures heb jij nu openstaan? Momenteel kampt 60% van de mkb’ers met een personeelstekort door de krappe arbeidsmarkt. Veel ondernemers verwachten dat dit negatief effect zal hebben op hun omzet, dat de werkdruk voor bestaande werknemers hoger wordt en het moeilijker wordt om goed personeel te behouden.

Herkenbaar? Op het ondernemersevent ‘De Strijd om Talent’ van 9 juni 2023 leerden de aanwezigen hoe je de strijd om talent in deze krappe arbeidsmarkt kunt winnen.

Tijdens het event:

  • Ontdekte de aanwezigen de kansen en beperkingen van de huidige arbeidsmarkt 
  • Leerden zij hoe je toch de juiste mensen kan aantrekken en behouden
  • Deed men ideeën op om jezelf als bedrijf aantrekkelijk te maken voor personeel 
  • Sparden zij met andere ondernemers over hoe om te gaan met jouw uitdaging.

“Goede zinvolle bijeenkomst. Onbekende ondernemers spreken met andere inzichten, dat werkt zeer verhelderend. “

deelnemer ondernemersevent

Voor meer foto’s van het event klik hier.


Wil jij bij het volgende event aanwezig zijn?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht wanneer er weer een event is. Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor meer informatie over ons privacy beleid, klik hier.


Terugblik op 24 juni 2022

Kan niet bestaat niet! 200 ondernemers namen op 24 juni hun eigen succes in eigen handen. Onder begeleiding van ex-circusdirecteur Alex Sijm, dagvoorzitter Leslie Groen en trainer Hans Emmink ervaarde zij een motiverende en prikkelende dag met als doel: concreet werken aan de groei van jezelf en bedrijf. Bekijk onderstaande video om een glimp van de dag mee te krijgen.

Aftermovie Event 'Kan Niet Bestaat Niet'

“Krachtig om uit de ervaringen en verhalen van de sprekers inzichten te krijgen om zelf toe te passen in mijn onderneming. Dank je wel. Top verzorgd! “

deelnemer ondernemersevent

Deze ondernemersevents worden georganiseerd door Boostz in samenwerking met a.s.r.