Wil je een AOV van Klaverblad Verzekeringen?

Word ‘plus’ member bij Boostz voor €20,- per jaar en ontvang 5% korting op jouw AOV bij Klaverblad Verzekeringen (alleen beroepsklasse 4).

Onbepert toegang tot plus webinars en video’s voor ondernemers!
Kennis van de beste experts die jou als ondernemer laat groeien.
Blijf jezelf ontwikkelen als ondernemer via video’s, podcasts, artikelen en blogs.

Bij Klaverblad draait verzekeren om mensen

Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering is er ook voor zelfstandigen die met hun handen werken. Als dat door ziekte of ongeval niet meer kan, helpen wij met geld of bijvoorbeeld een omscholingstraject. Maar ook eerder helpen wij graag. Door bijvoorbeeld preventietips of een praktisch hulpmiddel te bieden. Dat werkt een stuk prettiger.

3 redenen om voor een AOV van Klaverblad te kiezen

  • Voor ieder budget een passende AOV
  • Al verzekerd van een uitkering bij 25% arbeidsongeschiktheid
  • Je kan altijd bij Klaverblad terecht, ook voor preventief advies of andere hulp

Klaverblad Verzekeringen

Bekend van ‘Als je maar lang genoeg gewoon blijft, wordt je vanzelf bijzonder’. Wij bieden naast AOV’s ook schadeverzekeringen voor particulieren en zelfstandingen. Bij onze verzekeringen staan de behoeftes van de klant voorop. Daarom hebben wij producten die niet onnodig ingewikkeld zijn, maar gewoon goed. En vinden wij het belangrijk om onze klanten goed en netjes te helpen. Klaverblad is sinds 1850 een volledig zelfstandige coöperatie en dat willen we ook blijven. Zo kunnen we onze klanten ook in de toekomst op de eerste plaats zetten. Daarnaast werken we samen met verzekeringsadviseurs. Zij geven je graag advies over de best passende AOV.

Boostz Plus en korting op jouw AOV

Word ‘plus’ member bij Boostz voor €20,- per jaar en ontvang 5% korting op jouw AOV bij Klaverblad Verzekeringen (alleen beroepsklasse 4).
Boostz biedt:

  • Webinars, video’s en podcasts over ondernemerschap, sales, (online) marketing en andere relevante zaken voor ondernemers
  • De nieuwste kennis met tips en tricks uit het veld om jou verder te brengen met jouw business
  • Wekelijkse inspiratie en exclusieve content voor Plus leden

Meld je aan voor Boostz Plus en claim 7,5% korting op je AOV van Avéro Achmea