Blog

Probeer nu gratis!

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot alle webinars. Voor 20 euro per jaar krijg je toegang tot alle videotrainingen voor en door ondernemers!
Al meer dan 15.000 ondernemers gingen je voor!

Schrijf je in!
Health Overig

Boostz

20-03-2022

Focus like a Pro!

Pepijn Lochtenberg is mede-eigenaar van Focus like a Pro. Pepijn werkt 10 jaar fulltime als sport- en prestatiepsycholoog. Hij traint professionals en hun teams om het beste uit zichzelf te halen. Sinds januari 2015 is hij zelf ondernemer en richtte hij samen met Martijn Ruitenberg Focus like a Pro op. Focus like a Pro staat voor: het beste uit jezelf halen, op een duurzame manier. Focus like a Pro combineert de wetenschap met ervaring uit het sportleven.

Health Overig

Boostz

19-05-2022

Fitsurance

Tommie Koppens is mede-oprichter van het bedrijf Fitsurance. Door de alarmerende stijging van mensen die lijden aan chronische ziektes in Nederland is Tommie samen met andere wetenschappers dit bedrijf gestart om persoonlijke gezondheid van de Nederlandse populatie gemakkelijker te maken. Aan de hand van hun een wetenschappelijke aanpak proberen zij de markt te veroveren.

Overig

Boostz

12-05-2022

RBC Consultants

MEMBER BLOG – Rutger Boelsma is een levensoptimist. Hij houdt van mensen, is nieuwsgierig naar ze en wilt ze altijd helpen. Daarom heeft hij 35 jaar geleden besloten om een personal development consultant te worden en zijn bedrijf RBC Consultants op te richten. Bij RBC Consultants staan ze voor: professioneel, persoonlijk, praktisch en daadkrachtig aanpak. De trajecten worden op maat gemaakt zodat klanten passend adviezen krijgen die matchen met hun toekomst.

Overig

Boostz

04-05-2022

P&M Seafood

Paul Verhoeven is een echt familieman met passie voor alles wat er in de zee leeft. Na 15 jaar in de handel te hebben gewerkt, kreeg hij dit jaar de kans om een mooi vishandel bedrijf over te nemen. Paul was al van jongs af aan altijd geïnteresseerd geweest in vishandel. Samen met zijn vriend is hij nu eigenaar van P&M Seafood.

Finance Tech

Boostz

03-05-2022

De ‘need to know’-business trends van dit jaar op een rijtje

Lees over de nieuwste business trends in 2022 die jouw bedrijf kunnen beïnvloeden en helpen groeien. In deze blog neem ik je mee over 3 trends die een need to have zijn: cryptocurrency, krapte op de arbeidsmarkt en … . Ten slotte, neem ik je ook mee in 2 ‘nice to have’ trends.

Health Overig

Boostz

05-04-2022

Voorkomen beter dan genezen

PARTNERBLOG – Succes komt je niet aanwaaien. Advocate Lucinda van den Burgt (53) heeft dan ook hard moeten werken voor waar ze nu staat met haar eigen advocatenkantoor. Maar zelfs het beste paard van stal heeft wel eens een onderhoudsbeurt nodig. Ook al is het accepteren van externe hulp niet altijd even makkelijk voor een groeiende ondernemer.

Marketing Overig

Boostz

05-04-2022

Hide and Seek

Sabine Roex is mede-eigenaar van Hide and Seek. Tijdens haar tijd bij Google besefte ze dat er vraag was naar een nieuwe en meer klantgerichte online agency. Een agency waarbij de klant koning is. Daarom werd Hide and Seek opgericht in Januari 2014.

Probeer nu gratis!

Meld je gratis aan en kijk alle webinars terug. Voor 20 euro per jaar krijg je ook toegang tot alle videotrainingen en collectiviteitskortingen voor verzekeringen voor ondernemers. Al meer dan 15.000 ondernemers gingen je voor!

GRATIS

EN NERGENS AAN VAST

  • Direct toegang tot alle webinars

  • Toegang tot alle videotrainingen

  • Toegang tot (live) ondernemer events

PLUS

20 EURO PER JAAR!

  • Direct toegang tot alle webinars

  • Toegang tot alle videotrainingen

  • Toegang tot (live) ondernemer events

PREMIUM

149 EURO PER JAAR!

  • Direct toegang tot alle webinars

  • Toegang tot alle videotrainingen

  • Toegang tot (live) ondernemer events

ONZE PARTNERS