Blog

Probeer nu gratis!

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot alle webinars. Voor 20 euro per jaar krijg je toegang tot alle videotrainingen voor en door ondernemers!
Al meer dan 15.000 ondernemers gingen je voor!

Schrijf je in!
Overig

Boostz

02-05-2023

3 Tips voor mkb’ers met personeelstekort

Momenteel kampt 60% van de mkb’ers met een personeelstekort door de krappe arbeidsmarkt. Veel ondernemers verwachten dat dit negatief effect zal hebben op hun omzet, dat de werkdruk voor bestaande werknemers hoger wordt en het moeilijker wordt om goed personeel te behouden. Herkenbaar? We vroegen de sprekers van het ondernemersevent van 9 juni ‘De Strijd om Talent’ alvast een tip te geven over wat jij als werkgever kan doen om personeel aan te trekken en te behouden.

Health Marketing Overig

Boostz

13-04-2023

Ondernemer vindt werk-privé balans het belangrijkste thema om aan te werken

Amsterdam, 13 april 2023 – ondernemersplatform Boostz en verzekeringsplatform Yezzer hebben gezamenlijk onderzoek gedaan onder 401 ZZP’ers en MKB’ers naar hun fysieke en mentale fitheid. Uit het onderzoek blijkt dat ondernemers vooral behoefte hebben aan een goede werk/privé balans, sporten en slaap. Humor, passie en voeding zijn voor hen de minst belangrijke thema’s.

Finance Overig Sales

Boostz

15-08-2022

De 3 grootste geldangsten voor ondernemers 

Als ondernemer zijn er behoorlijk wat geldbeslissingen te maken. De meeste ondernemers worden dan ook regelmatig geconfronteerd met ‘stemmetjes’. Herken jij ze ook?  Deze angsten zijn volledig normaal. Sterker nog, ik denk dat je ze nodig hebt om te groeien als ondernemer. Als ondernemer is het belangrijk om je comfortabel te voelen met angst. Soms zijn er situaties waarin je vastloopt, of waarin je ineens meer cashflow nodig hebt. Ook dan komt de angst boven. Angsten leren je in de actiestand te gaan en weer vooruit te komen. Welke angsten heb jij als ondernemer? 

Health Overig

Boostz

01-07-2022

5 tips hoe je mindful kunt ondernemen

Mindfulness heeft voor ondernemers verschillende positieve effecten. Ondernemers die regelmatig aan mindfulness doen kunnen meer energie en rust ervaren. Zo blijkt dat stressgevoelens op werk dalen met 36 procent dankzij mindfull werken. In deze blog geven wij je een 5 tips hoe jij mindfull kunt ondernemen.

Finance Health Overig

Boostz

24-05-2022

6 redenen waarom een sportieve levensstijl bijdraagt aan een succesvol bedrijf

Uit ons ambassadeur enquête komt naar voren dat de samenhang voor ondernemers tussen een sportieve levensstijl en een goed lopende onderneming hoog is. Het gemiddelde antwoord op is 8 op een schaal van 0 tot 10. Maar wat is de conclusie als we naar andere onderzoeken kijken? Je leest het in deze blog.

Health Overig

Boostz

15-08-2022

Help! Mijn team verzuimt  

Als een medewerker er niet is terwijl je wel op hem gerekend had, is meer dan vervelend. Vervelend voor de medewerker, want hij voelt zich niet goed. Maak ook voor jou als werkgever. Het werk blijft liggen of zorgt voor meer werk bij de collega’s. Los daarvan kost een zieke medewerker je gemiddeld €350,- per dag. Dit kan aardig in de papieren lopen. Kortom, verzuim kost je energie. Als leidinggevende heb jij meer invloed op het verzuim dan je denkt. Het goede nieuws: Het hoeft niet zo moeilijk te zijn.  

Health Overig

Boostz

02-11-2022

De 4 sleutel naar succes

Hoe definieer je succes in het leven? De meeste mensen beschouwen succes als het hebben van een geweldige carrière, rijkdom en respect van leeftijdsgenoten. Succes in het leven betekent het bereiken van je visie op een goed leven. Het betekent het bereiken van specifieke doelen die resulteren in de toekomst die je voor jezelf hebt gepland. Succes in het leven wordt bepaald door het individu. Jouw visie op succes ziet er anders uit dan die van iemand anders, maar hoe kom je daar? Geloof het of niet, hoewel succes er voor iedereen anders uit kan zien, is er een gemeenschappelijke lijst met strategieën of sleutels om dat succes te bereiken. 

Marketing Overig Sales

Boostz

14-09-2022

5 tips over hoe je binnen enkele weken een boek kunt schrijven

Als ondernemer het je het druk. Toch? Waarom zou je dan ook nog eens boek gaan schrijven? Je hebt het al veel te druk met je klanten, maar vooral met het zoeken naar nieuwe klanten.  Dat laatste is precies waarom het slim is om toch een boek te schrijven. Het uitgeven van een boek kan jou als ondernemer veel opleveren. Een boek is namelijk de ideale manier om expert status te krijgen én het vertrouwen van je potentiële klant te winnen. Hierdoor krijg je veel makkelijker nieuwe klanten. Handig, toch?  

Health Overig

Boostz

23-08-2022

Doorbreek ongezonde patronen en vind de ‘juiste’ liefde

Leonie Erenstein richt zich overdag op het leren houden van jezelf en het verbeteren van jouw relatie, maar zodra de werkdag voorbij is kan Leonie erg genieten van een lekker techo-setje. Leonie heeft een verleden in B2B sales en dit gebruikt zij in haar pragmatische aanpak tijdens een 1:1 coaching om jou te helpen in het doorbreken van (ongezonde) patronen met als doel het beste uit jou en jouw relatie te halen. Met haar passie en expertise over liefde ziet zij vaak mensen die alles goed voor elkaar hebben, maar altijd tegen de ‘verkeerde’ aanlopen op het gebied van liefde. Benieuwd wat Leonie nog meer bezig houdt? Lees vooral verder!

Probeer nu gratis!

Meld je gratis aan en kijk alle webinars terug. Voor 20 euro per jaar krijg je ook toegang tot alle videotrainingen en collectiviteitskortingen voor verzekeringen voor ondernemers. Al meer dan 15.000 ondernemers gingen je voor!

GRATIS

EN NERGENS AAN VAST

 • Direct toegang tot alle webinars en challenges

 • Mantelkorting bij meerdere AOV-verzekeraars

 • Toegang tot alle videotrainingen

 • Toegang tot (live) ondernemer events

 • Toegang tot 4 online kwartaal sessies

 • Toegang tot 2 live intervisie sessies in Amsterdam

PLUS

20 EURO PER JAAR!

 • Direct toegang tot alle webinars en challenges

 • Mantelkorting bij meerdere AOV-verzekeraars

 • Toegang tot alle videotrainingen

 • Toegang tot (live) ondernemer events

 • Toegang tot 4 online kwartaal sessies

 • Toegang tot 2 live intervisie sessies in Amsterdam

PREMIUM

249 EURO PER JAAR!

 • Direct toegang tot alle webinars en challenges

 • Mantelkorting bij meerdere AOV-verzekeraars

 • Toegang tot alle videotrainingen

 • Toegang tot (live) ondernemer events

 • Toegang tot 4 online kwartaal sessies

 • Toegang tot 2 live intervisie sessies in Amsterdam

ONZE PARTNERS